Odšli smo v gozd Panovec. Hodili smo po trim stezi. Kmalu za tem smo se ustavili, pojedli malico in malo poigrali. Poiskal sem želod, ga olupil, pobral seme in s sošolcem Tomažem položil seme v luknjico in ga zakril z zemljo. (David, 4. a)

Meni je bilo zelo všeč. Dosti stvari sem izvedela. Bilo je pa tudi dosti  blata. Slišalo se je tudi dosti ptičjega petja, pa tudi žabo sem videla. Tam je bilo tudi dosti posekanih in starih dreves. Super je bilo. Srečali smo tudi druge sprehajalce. (Urša, 4. a)

Na športnem dnevu v Panovcu je bilo zelo lepo. Najbolj se mi je v spomin vtisnilo, ko sem si nabrala veliko travo in si jo nataknila v nahrbtnik. Stopila sem v tekoče blato, da sem imela cel čevelj blaten. Srečali smo Medeo Novak. (Sofia, 4. a)

Všeč mi je bilo, ko smo hodili v gozdu in nabirali rastline. Prišli smo do vode in gledali, če plavajo žabe. Prispeli smo do zgradbe in šli pojesti za leseno mizo in sedeli smo tudi na odžaganem deblu. (Karolina, 4. a)

Meni je bilo najbolj všeč, ko sem videl žabo in race ter praprot z velikimi pikami, ki se imenujejo trosi. (Tjaš, 4. a)

Ko smo šli na športni dan, se mi je na začetku zdelo malček brez vezen. Ko pa smo prihajali vedno bližje Panovca, mi je postajalo vedno bolj všeč. Z Amarjem sva našla veliko zanimivih stvari. Našel sem tudi praprot, ki je imel na drugi strani trose. Ko smo šli naprej sva se z Aronom igrala raziskovalce. Bilo je zelo zabavno. (Etien, 4. a)

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)