V sredo smo imeli pohod na Škabrijel. Bilo nam je zelo lepo. Hodili smo  eno uro in pol. Ko smo prišli na vrh, smo bili zelo veseli. Nato smo pojedli malico. Potem smo odšli na razgledni stolp. Iz stolpa smo videli reko Sočo, Solkanski most, smučišče Kanin, Triglav. Tam smo videli spomenik. Potem smo se odpravili  šolo. Ko smo prišli v šolo, smo bili veseli. (Sven, Gabriel, Erik, 4. b)

V sredo smo odšli na Škabrijel s 4. a razredom.  Bilo je lepo sončno in je malo pihalo.  Začeli smo pri šoli, odšli smo ob 8 uri.  Odšli smo po gozdni poti. Videli smo očeta od Maje in Mihe. Imel je psa Bona. Hodili smo po cesti in prišli smo na vrh ter pojedli malico ter odšli navzdol.  Lovili smo kobilice in metulje ter odšli v šolo. V podaljšanem bivanju smo z učiteljico odšli ven. (Žan in Tomi,  4. b)

V sredo smo šli na Škabrijel. Skupaj s 4. a smo začeli pot pri šoli. Moj cilj je bil vrh. Po slabi uri smo prišli do spomenika. Tam smo se spočili. Počutil sem se utrujeno. Ko smo šli naprej, smo srečali mrtvega močerada. Na vrhu smo se posladkali. Šli smo tudi na stolp, kjer nam je učiteljica Darja pokazala kraje. (Oskar, 4. b)

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)