V sredo, 25. 9. 2019, smo šli v Panovec. Tja smo šli peš. Tam smo tekli šest minut. Bili smo zelo izmučeni, nato pa smo pojedli malico. Ko smo pojedli, smo se odpravili na »OTOK ŠPORTA«. Tam smo se  razvrstili v skupine po sedem. Vsaka skupina si je izbrala eno vajo in jo izvajala. Ko je skupina vajo končala, si je izbrala novo. Čez nekaj minut smo se odpravili nazaj. Pot je bila dolga, a hkrati zabavna. Ko smo prišli v šolo, smo kmalu šli na kosilo. Kljub temu, da smo imeli športni dan, nam je učiteljica dala nalogo. (Taja, Chanel, Hana, 4. B)

Imeli smo športni dan,  pohod v gozd Panovec. Med potjo smo videli dve žabi. Srečali smo tudi gobarja, ki je našel jurčka. Tudi mi smo videli različne gobe. Ko smo se vračali, smo se razdelili v skupine po sedem otrok. Skupina je delala različne vaje na posameznih orodjih. Pohod je bil zelo zanimiv. (Erik, Gabriel, 4. B)

Pot je bila zelo dolga in zabavna. Ko smo prispeli na počivališče, smo se odpravili na pot v Panovec. Ko smo prišli do sredine, smo se obrnili in tekli do strelišča. Usedli smo se in v miru pojedli malico. Čez nekaj časa smo šli na »OTOK ŠPORTA«, kjer smo delali različne vaje.  Potem smo šli proti šoli. (Lana, Luka, 4. B)

Šli smo v gozd Panovec, tam smo videli žabo, veverico…Potem smo tekli šest minut oziroma en kilometer. Zelo je bilo naporno. Po teku smo pojedli malico, saj  smo potrebovali nekaj novih moči in energije. Čez nekaj časa smo šli na »OTOK ŠPORTA«. Vsi smo postajali utrujeni in odpravili smo se v šolo. Na poti nas je osvežil rahel dež. (Nika, Zara, Elena, 4. B)

Zdelo se mi je zelo zabavno in lepo je bilo iti v naravo in se nadihati svežega zraka. Super je bilo poslušati ptičje petje, vse je bilo izjemno lepo. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se ustavili na »OTOKU ŠPORTA«, kjer smo viseli na drogih. Bili smo kot kakšne opice. Zelo smo se zabavali. (Lorin, 4. B)

V sredo smo odšli v Panovec. Pot je bila dolga in zanimiva. Všeč nam je bilo, da smo lahko videli veliko rastlin. Ko smo se vračali, smo se ustavili na »OTOKU ŠPORTA«. Ko smo bili v šoli, je začel padati dež. (Žan, Matic, Sven, 4. B)

 

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)