V petek, 18. 5. 2018, smo imeli delavnico o Sloveniji. Delali smo zgibanke o posebnostih naše države. Razdelili smo se v skupine. Moja skupina se je imenovala Štorklje. Nekateri so v zgibanke naredili igro z vprašanji, drugi pa so vanjo pisali posebnosti in lepote Slovenije. Bilo je pet skupin, ki so  se zelo trudile. Na koncu so vsi naredili lepe izdelke. Vsi smo se imeli zelo lepo in dosti smo se naučili.

Jakob, 3. B

V petek smo imeli delavnico o Sloveniji. Delali smo po skupinah in izdelovali plakate. V skupini sem bila z Majo, Emo, Mino in Neli. Imenovali smo se Trubar. Delavnica je trajala dve šolski uri. Dobili smo vprašanja in odgovore prilepili na plakat. Zelo smo se zabavali, ko smo iskali odgovore. Na zunanji del plakata smo narisali grb in slovensko zastavo. Delavnica je bila poučna, zanimiva in zelo zabavna.

Sofija, 3. B

V petek, 18. 5. 2018, smo imeli delavnico. K nam je prišla gospa Adrijana iz Mladinskega centra nova Gorica. Delali smo zgibanko o Sloveniji. Delavnica je potekala dve šolski uri. V skupini smo bile jaz, Maja, Sofija, Neli in Mina. Zadnjo uro smo se pogovarjali, kako bi v šoli porabili manj papirja. Ko smo zaključili z idejami, smo videli, da jih je veliko. Učiteljica Barbara nam je prebrala zgodbico o zlobnem graščaku. Tako se je zame zaključil pouk.

Ema, 3. B

V petek, 18. 5. 2018, smo imeli delavnico. Tam smo morali narediti zgibanko o Sloveniji. Delal sem z Igorjem, Majem, Teom in Jakobom. Jaz in Maj sva rezala, Igor in Teo sta lepila, Jakob pa je risal. Naredili smo igro in napisali zanimive stvari. Ko smo končali, smo bili zadovoljni. Bilo je lepo.

Filip, 3. B

V petek, 18. 5. 2018, smo imeli delavnice. Delali smo zgibanke, kot smo jih že enkrat prej, v začetku šolskega leta. Pred delavnico smo najprej pojedli malico. Domislil sem se, da bi naredil Solkanski most. Prišle so še druge učiteljice. Bil sem v ekipi Sejalec. Z mano so bili Matic, Rene, Ian in Kevin. Lepe zgibanke smo naredili. Z maticem sva izdelala Solkanski most. Rene in Kevin sta zelo hitro rezala. Matic se je enkrat utrmal.. všeč mi je bilo.

Ruben, 3. B

V petek, 18. 5. 2018, smo imeli delavnico o Sloveniji. Prišla je gospa Adrijana, ki nam je razložila, da bomo delali zgibanko, v kateri bo vse o Sloveniji. Na primer: največji vrh v Sloveniji je Triglav…  Dala nam je tudi skupinske karte, kjer smo ponovili znamenitosti Slovenije. Bil sem v skupini z Jakobom, Filipom, Igorjem in Teom. Skupaj smo se imeli lepo. Jakob se je enkrat razjezil. Jaz in Filip sva rezala sličice, Teo je rezal polja, Igor je barval napis Slovenija, Jakob pa je rezal denar. Delo v skupinah mi je lepo. Veliko smo se naučili.

Maj, 3. B

V petek, 18. 5. 2018, smo imeli delavnico o Sloveniji. V naš razred je prišla tudi neka gospa. Ko je končala govoriti, nas je razdelila v skupine. Jaz sem bila v skupini Trubar. V moji skupini smo bile samo dekleta: jaz, Neli, Ema, Maja in Sofija. Ko smo dobili zgibanke, smo lahko začeli z delom. Najprej smo odgovorili na vprašanja, to pa nam je delalo manjše težave. Odgovore smo prilepili na različne rožice in jih nalepili po celi zgibanki. Na koncu smo v zgibanko zalepili še kuverto z vprašanji. Imeli smo se lepo in veliko smo se naučili.

Mina, 3. B

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)