Ko smo prišli v jedilnico, nas je pozdravila učiteljica Lidija. Preden smo začeli s peko, smo si nataknili rutko, predpasnik in umili roke. Potem smo stresli moko, dodali sol. V vodo smo zdrobili kvas. Testo smo zmešali. Nato je vsak dobil košček testa. Morali smo oblikovati okroglo obliko. Potem smo kruh položili v pekač. Dišalo je po svežem kruhu. Nekateri niso pekli, ker niso imeli predpasnika in rutke. Ko smo končali je učiteljica Barbara odnesla kruh v kuhinjo, da se speče. Prinesli so pečen kruh v 3. B razred. Bil je odličen.

Gaia, 3. B

Danes smo pekli kruh. Delali smo ga v jedilnici. Naredili smo si vsak svoj hlebček. Nekateri ga niso pekli, ker niso s seboj prinesli opreme za peko. Ian pa ga ni pekel, ker se je počutil slabo in zato so ga morale paziti dežurne učenke.

Maja, 3. B

Danes smo pekli kruh. Kdor ni prinesel stvari za peko ni mogel sodelovati. Za kruh smo potrebovali: moko, vodo, kvas, olje, sladkor in sol. Kruh je dišal in dober je bil. Lepo je bilo peči.

Ruben, 3. B

Učiteljica nam je rekla naj oblečemo predpasnik, umijemo roke in gremo v kolono. Ko smo bili vsi v koloni, smo odšli v jedilnico, kjer smo zamesili testo in ga oblikovali v hlebček. Pri tem nam je pomagala učiteljica Lidija. Vsak je naredil svoj hlebček kruha, katere smo položili na pladenj in jih malo dali v peč. Medtem ko smo čakali, da se kruh speče smo se razdelili v dve skupini. Moja skupina je delala vaje za matematiko. Medtem ja prišla dežurna učenka povedat, da je kruh pečen. Vsak je vzel svoj hlebček kruha, doma smo ga pojedli in vsi smo rekli, da je bil dober. Počutila sem se kot pek Mišmaš.

Viktorija, 3. B

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)