Danes, 6. 12. 2017, smo imeli tehniški dan. Sodelovali smo z 9. b in 3. a. Pomešali so nas s 3. a. Jaz sem bila z Majem in Gajo. Naša tema je bila poštevanka. Delali smo igre. Pomagali so nam učenci iz 9. b in a razreda. Naredili smo igro črni peter in tabelo za poštevanko. Imela sem se zelo lepo.  (Viktorija, 3. b)

Imeli smo tehniški dan. Jaz sem sodeloval pri računalništvu in športu. Pri računalništvu sta z mano sodelovala Luka in Marko iz 9. razreda. Luka nama je pokazal spletno stran, na kateri smo ustvarili nevarno pot za računalniškega mucka. Mucka smo sprogramirali, da je prišel skozi nevarno pot. Pri športu smo metali na koš, metali na gol in brcali na gol. Tam je bilo 6 devetošolcev. Učila jih je učiteljica Haira. Imel sem se zelo lepo.  (Jakob, 3. b)

Danes smo imeli tehniški dan. Delali smo po skupinah. Jaz in moji dve prijateljici smo bile najprej v računalniški učilnici. Nato so vzeli športno opremo in odšli v telovadnico. Ko smo končali, smo odšli pogledat še v 3. a. Nato pa še v našo učilnico. Delali smo z devetimi razredi. Na koncu smo odprli še peto vrečko. No in upam, da bo še kakšen tehniški dan.  (Ema, 3. b)

Danes smo imeli tehniški dan. V skupini sem bil z Ianom, Lukcem in Miho. Delali smo igro iz poštevanke. Ker je Ian zbolel, je šel domov. Uporabili smo 4 škatle za jajca. Z devetošolci smo se zelo zabavali. Z Lukcem sva postala prijatelja. Z Luko, Mihom in Ianom smo se imeli lepo.  (Filip, 3. b)

Danes je bil tehniški dan. Na tehniškem dnevu sem bil na tehniki. Na tehniki smo imeli učiteljico Mojco in imeli smo partnerje. Moj partner je bil Denis, Bor pa je imel Martina. Bor je rekle Martinu naj naredi metek in lesene palice. Bor je pokazal učiteljici Mojci. Učiteljica je okregala Martina. Imel sem se zelo lepo.  (Ruben, 3. b)

Danes, 6. 12. 2017, smo imeli tehniški dan. Bili smo v skupinah. Bilo je 7 skupin. Jaz sem bila prvi dve šolski uri v računalniški učilnici. Naslednje tri ure sem bila v telovadnici. In sem bila z Emo in Sofijo. Najprej smo se v telovadnici igrali črnega moža. Potem smo se igrali pšenico. In tretja igra je bila veriga. Imela sem se lepo.  (Maja, 3. b)

Danes smo imeli tehniški dan. Na tehniškem dnevu smo delali poštevanko. Bili smo z učenci devetega razreda. Imeli smo možnost izbirati področja. A na koncu smo bili zmešani. Naredili smo črnega Petra, tabele in računalniško kolo. Vse je bilo tako, da si vadil poštevanko. Na koncu smo si vse ogledali.  (Maj, 3. b)

Danes, 6. 12. 2017, smo tretješolci imeli tehniški dan. Delali smo igre za poštevanko. Bili smo pomešani, zato je bil z nami tudi 3. a. Z nami so bili devetošolci. Delali smo namizno igro in kolo sreče. Ko zavrtiš krog na eni strani, vidiš račun, na drugi strani pa odgovor. Pomagala nam je učiteljica Barbara. Na koncu smo igre predstavili drugim skupinam.   (Mina, 3. b)

Danes je bil tehniški dan. Bil sem na računalništvu. Na računalništvu smo vrteli veverico. Naš učitelj je bil strog. Klical se je Jan. Zelo mi je bilo všeč. Bilo je zabavno. Vesel bi bil, če bi imeli še kdaj tak tehnični dan.  (Matic, 3. b)

Ko sem prišel v likovno učilnico, nam je učiteljica razložila navodila. Potem smo začeli delati izdelke. Ko smo že veliko naredili, smo odšli po malico. Ko smo vsi že pojedli, smo šli na odmor. Ko smo se vrnili v učilnico, smo začeli najprej delati. Vsaka skupina si je naredila plonk listek za matematiko. Potem smo naredili kuverte, da bomo lahko spravili, kar smo naredili. Pomešali smo se z devetimi razredi. (Simon, 3. b)

Imeli smo tehniški dan. Z nami so delali učenci iz devetega razreda. Igrali smo se igrice med dvema ognjema, volk in ovce. Izmislili smo si igro: tri štiri zdaj – poskok! Bili smo v učilnici kemije. Iz tulcev smo naredili dolg predor, skozenj smo spustili frnikulo in merili, koliko časa bo potrebovala do cilja. Bili smo v vili Bartolomei, potem smo šli proti Kekcu. Iz tretjega razreda smo bili Matevž, Teo, Bor, Sara, Jakob in jaz. (Neli, 3. b)

Danes smo imeli tehniški dan. Delali smo po skupinah. Najprej sem bila v računalniški učilnici, potem pa pri športu. V računalniški učilnici sem bila v skupini z mojim sošolcem. Pri športu smo delali različne vaje. Potem smo odšli v 3. A pogledat njihove izdelke. Imela sem se zelo lepo. Upam, da bo kmalu še kakšen tehniški dan. (Sofia, 3. b)

Danes smo imeli tehniški dan. Bili smo z devetošolci. Igrali smo se razne igre. Odšli smo v muzej z igračami v vili Bartolomei. Od 3. B razreda smo bili Neli, Sara, Kevin in Teo. Pomešali smo se s 3. a, 9. b in 9. a. Vsak izmed nas je naredil igro Volk in ovce. Spoznali smo se z devetošolci. Na koncu smo se igrali med dvema ognjema. Vseh skupaj nas je bilo 15. Vsi smo se imeli lepo. (Sara, 3. b)

Bili smo na tehniškem dnevu. Tam smo izdelovali igre in jih potem predstavili. Izdelali smo igro o poštevanki. Naša igra se je imenovala od začetka do konca. Podobna je igri človek ne jezi se. Z igrami si lahko veliko pomagaš, ker moraš računati. Delali smo z devetošolci. Delali smo vse šolske ure. Devetošolci so pri nas tudi malicali. Prišle so še tri punce iz 3. a. Z nami v skupini je bila Tijana. Drugi so nam pomagali, ker smo morali veliko narediti.  (Mia, 3. b)

Danes smo imeli tehniški dan. Najprej smo šli na šport. Tam smo igrali različne igre. Igrali smo črnega moža, pšenico in tri v vrsto. Potem smo igrali na izpadanje v košarki in rokometu. Potem smo šli na malico in v učilnico računalništva. Tam smo ustvarjali igrice in igrali igrice. Ogledali smo si spletne učilnice. Igrali smo različne igre.  (Jaka, 3. b)

V telovadnici smo se igrali skupinske igre. Igrali smo tri v vrsto, rokomet in črni mož. V učilnici računalništva smo izdelali svoje igre. Bili smo v parih. Z mano je bil Maks iz 3. A. Igra se je imenovala duhovni matematični problemi. Naredila sva duhca, ki je vprašal: kako ti je ime? Nato je rekel, če boš rešil račune prav, boš ostal živ. Če si prav rešil, je rekel nov račun in dobil si eno točko. Največ je bilo 10 točk. Če pa si povedal napačno, ti je odbil eno življenje. Imel si tri življenja. Ko ti je zbil vsa življenja, pa se je povečal za 70% več in se zmanjšal za 70% manj in rekel: bravo!  (Jakob, 3. b)

(Skupno 3 obiskov, današnjih obiskov 1)