Danes smo šli na delavnico, kako si lahko več zapomnimo. Delali smo v skupini. Izdelovali smo mape o življenjskih okoljih. V moji skupini so bili Jaka, Tibor, Bor in Matevž. Mi smo opisovali park. Matevž je izrezoval, jaz sem lepil, Tibor in Jaka sta pisala. Naredili smo zgibanke, delali igro in lepili. Bilo je lepo!

Filip, 3. b

Šli smo na delavnico: Kako si lahko več zapomnimo. Izdelovali smo mape z življenjskimi okolji. Učili smo se, katera so naravna in katera so umetna. Ugotavljali smo, katere živali živijo v različnih okoljih. Z nami je bil Francoz Artur. Bila sem v skupini gozd. Z mano so bili še Maks, Neli, Sara, Viktorija. Ko smo končali, smo šli v šolo.

Mina, 3. b

Danes smo bili v delavnici, kjer si več zapomniš o življenjskih okoljih. Naredili smo mape, lepili slikice o živalih, o njih pisali in jih risali. Delali smo po skupinah. Naša skupina se ni prav lepo razumela. Tudi kakšne druge skupine se niso imele prav lepo. Pomagali so nam tudi gospodarji delavnice. V prostoru se popoldne lahko družijo tudi večji kot mi in odrasli. Na delavnici smo se imeli lepo.

Sara, 3. b

 

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)