PO TRIM STEZI

V petek smo se odpravili v Panovec na trim stezo. Izvajali smo veliko različnih vaj: dvigovanje hlodov, trupa, preskakovanje …

Nabirali smo različne rastline in glive. Naš sošolec Luka je opazil dežnikarice in še veliko drugih rastlin. Na trim stezi smo pojedli malico. Ko smo jo pojedli, smo hodili po poti, kjer je bilo veliko izritih dreves. Na eni postaji smo sonožno preskakovali drog.

Imeli smo se zelo lepo in domov smo prišli veseli.

Maj K., Žan, Luka, Jaša, Tilen, 4. a

 

PRISLUHNI ŽIVALIM

Danes smo šli v gozd, kjer je veliko živali. Bili smo tiho, da smo jih slišali in videli. Videli smo zajca, veverico, močerada. Močerad je ena vrsta kuščarjev. Veverica je metala lešnike na naše glave in na tla. Slišali smo ptice, ki so lepo čivkale. Med potjo smo peli: gozd, gozd krivih ust nam prišel je na dopust.

Pia, Diana, Zana, Lili, Stella, Valentina, 4. a

 

V GOZDU NE KRIČIMO

V gozdu ne kričimo, ker lahko prestrašimo živali. Ker smo bili tiho, smo videli veverico. Videli smo različne vrste gob. Našli smo praprotnice. Učiteljica nam je govorila, da naj bomo tiho in prisluhnemo zvokom v gozdu. Kar naenkrat nam je nekaj padlo na glavo. Veverica nam je vrgla gozdni sadež. Po poti smo opazovali različne vrste dreves. Na drevesih smo videli pajkove mreže. Prišli smo do zadnje postaje na trim stezi in na prevrnjenem drevesu opazili osje gnezdo. Med potjo smo veliko videli. Ko smo prišli nazaj, smo naredili še nekaj vaj. V šolo smo se odpravili s polnimi vrečami. Športni dan se je končal.

Gaja, Katarina, Melanija, Tea, Nina, Zara, 4. a

 

 

(Skupno 2 obiskov, današnjih obiskov 1)