V četrtek, 25. 1. 2024, smo tretješolci bili na športnem dnevu na Lokvah.

Učenci 3. b so povedali:

Bilo je lepo, ko smo se sankali, kepali, vlekli vrv in delali angelčka. Na sanke smo sedli kar štirje, a smo se že pri prvem hribčku prekucnili. (Tiara in Zarja)

Naredila sva tako veliko snežno kepo, da je nisva mogla dvigniti. Zelo smo se zabavali, ker smo se sankali. Športni dan smo končali z obmetavanjem s snežnimi kepami. (Filip in Jaka)

Sankali smo po hribu, se kepali in vlekli vrv. Pomembno je, da je sijalo sonce in smo se imeli lepo. (Vita)

Všeč nama je bilo vlečenje vrvi, sankanje, obmetavanje s kepami. Zares smo se zabavali. (Anja in Neža)

Punce smo premagale fante v vlečenju vrvi. (Iza in Melisa)

“Z avtobusom smo se peljali na Lokve. Ko smo izstopili iz avtobusa, smo vzeli vsak svoje sanke. Šli smo se sankat. Sledila je malica, pojedli smo in popili topel čaj. Nadaljevali smo s sankanjem. Meni in Zoji je bilo najbolj všeč, ko smo se na koncu kepali.” (Neža in Zoja, 3. A)

“Najbolj mi je bilo všeč, ko smo prišli z avtobusom na Lokve. Še bolj pa ko smo se spustili po snegu z učiteljico Franjo. Lepo pa mi ni bilo, ko smo šli nazaj domov.” (Julija, 3. A)

“Meni je bilo lepo, ko sem se sankala z Julijo, Lirije in z učiteljico Franjo. Ni mi bilo všeč, ko mi je sneg šel pod majico.” (Lia, 3. A)

“Danes smo odšli na Lokve. Šli smo se sankat. Ko smo se nasankali, smo se z avtobusom vrnili v šolo. Z učiteljico smo šli na kosilo in potem na igrišče.” (Matej, 3. A)

“Dobro smo se imeli. Radi smo se kepali, sankali in gradili iglu. Najraje sva imela kepanje okoli ratraka.” (Jaša in Tine, 3. A)

“Na Lokvah je bilo lepo in smo se zabavali, se sankali, kepali in gradili iglu. Imeli smo malico, pili čaj in jedli smo sendvič. Po malici smo se še igrali do odhoda domov. Vrnili smo se za kosilo.” (Husejin, 3. B in Filipp, 3. A)

“Na Lokvah je bilo lepo. Tam smo se kepali. Snega ni bilo veliko. Sankali smo se po dva. Funce in fantje smo se igrali vlečenje vrvi.” (Val, Armir, Samuel, 3. B)

Fotografirali: učiteljica Nina Rijavec Ternovec in učiteljica Franja Simčič

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)