Zmagovalna razreda naše šole sta letos bila 4.a OŠ Solkan in 4.g POŠ Grgar, zato smo se v torek, 13. 6. 2023, udeležili zaključne prireditve v KD Nova Gorica.

Vtisi učencev:
“Vse leto nas je zobna asistentka, redno obiskovala in preverjala, kako skrbimo za svojo ustno higieno. Ker smo bili celo leto pri umivanju zob redni in natančni, smo postali zmagovalci. Prejeli smo priznanja in broško. Nagradili pa so nas tudi z darilci in ogledom zaključne prireditve v KD Nova Gorica. Program so letos pripravili učenci in učenke OŠ Alojza Gradnika Dobrovo. Prireditev je bila zanimiva in glasbeno obarvana. Imeli smo se zelo lepo. Skupaj smo peli in tudi plesali. Ob zaključku pa smo prejeli kupon za sladoled.” (učenci in učenke 4. a)

“Četrtošolci POŠ Grgar smo se udeležili zaključne prireditve, ker smo bili zmagovalci v čistih zobeh. Celo šolsko leto smo si pridno umivali zobe. Prejeli smo broško in priznanje, za nagrado pa smo odšli tudi na zaključno prireditev Vzgoje za ustno zdravje Nova Gorica. Prireditev je bila zelo lepa. Nastopali so učenci OŠ Alojza Gradnika Dobrovo. Zapeli so različne pesmi in plesali. Orkester je na Orffova glasbila zaigral dve skladbi. Učenci so dramatizirali igro Kekec. Na koncu smo še zaplesali in dobili kupon za sladoled. Na današnjem kulturnem dnevu smo se imeli zelo lepo. Všeč nam je bilo, ko so fantje repali in ko je igral mali orkester.” (učenci in učenke 4. g)

Fotografirala: učiteljica Sara Marinič

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)