V torek smo imeli športni dan. Odpravili smo se na pohod. Šli smo  na Kapelo oziroma Kostanjevico. Ko smo dosegli naš cilj, smo pojedli malico in se posladkali s sladkarijami, ki smo jih prinesli s seboj. Poleg nas je šel tudi 3. A razred. Ko smo končali z malico, smo se odpravili na bljižnje igrišče. Na športnem dnevu sem se zelo zabavala. Res sem se imela zelo lepo. (Melani, 3. B)

Ob prihodu v šolo smo se odpravili na Kapelo – Kostanjevico. Pred odhodom nas je učiteljica Eva opozorila, da se moramo dati v pare. Jaz sem se držala s sošolko Melani in Julijo, ker se ni želela držati s sošolcem Tiborjem. Ko smo prispeli, smo pojedli malico in se malo poigrali. Všeč mi je bilo, da smo lahko na športni dan nesli tudi sladkarije. Dan je hitro minil in že smo ubrali pot proti šoli. Bilo je prijetno, a zelo vroč. Na športnem dnevu sem se zelo zabavala. (Zala, 3. b)

Zjutraj v šoli smo si razdelili malico. Potem smo šli na pohod na hrib Kostanjevico. Ko smo prišli na hrib, smo pojedli malico. Jaz sem menjal bonbon z Anžetom. Po malici smo šli iz hriba Kostanjevice. Ustavili smo se v parku. V parku smo igrali nogomet in košarko. Po poti smo šli skozi tunel. Ko smo prišli v šolo, smo pojedli kosilo. Bilo mi je zelo všeč! (Rok, 3. b)

Za športni dan smo odšli na pohod. Povzpeli smo se na Kostanjevico. Ko smo prispeli, smo pojedli malico. Potem smo odšli na igrišče in tam smo igrali nogomet in košarko. Veseli in malo utrujeni smo se vrnili v šolo. Zelo mi je bilo vroče. (Nejc, 3. B)

Zjutraj smo prišli v šolo ob 8.00 in si razdelili malico. Nato smo se odpravili na pot. Ko smo prišli na Kapelo, smo pojedli malico. Odpravili smo se po dolini do športnega igrišča. S seboj smo imeli žogo. Igrali smo se nogomet in košarko. Po tem smo se odpravili v šolo. Ko smo prišli, smo šli na kosilo. Športni dan mi je bil zelo všeč. (Mark, 3. B)        

Fotografirali: učiteljica Eva Kovačič in učiteljica Mira Lazar

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)