Športni dan je zakon! Najprej smo se peljali z avtobusom od Solkana do Lokev. Ko smo iztopili iz avtobusa, smo vsi naredili kolono in se prešteli. Začel se je pohod, odpravili smo se proti Mali Lazni. Ko smo prišli, smo pomalicali in popili vročo pijačo in že smo šli nazaj. Vmes poti smo se ustavili in začeli smo se igrati s snegom. Kepali smo se, delali angelčke in s puncami smo naredile pot, na katero smo dale vrečko se nanjo usedle in spustile navzdol. Čas je hitro minil. Odpravili smo se do avtobusa in odpeljali proti šoli. Tako se je končala naša dogodivščina. (Taja, 5. A)

Petošolci Osnovne šole Solkan smo se v ponedeljek, 30. januarja, odpravili na zimski pohod po Lokvah.

Ko smo prispeli, smo se prešteli in odšli proti Lazni. Približno eno uro smo se sprehajali, klepetali in opazovali zasneženo pokrajino. Na pol poti smo se ustavili in se okrepčali  s sendviči ter ogreli s toplim čajem. Po malici smo se vrnili proti Lokvam. Takrat je napočil najlepši del športnega dneva, saj smo se ustavili na jasi, kjer smo se kepali, delali angelčke in gradili snežne trdnjave.

Čas je kar prehitro minil in že je prišla ura odhoda v dolino. Upam da se bo tak športni dan še kdaj ponovil. (Tilen, 5. B)

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)