Drugošolci so v ponedeljek, 30. 1. 2023, zelo uživali na zasneženih Lokvah, kjer so imeli zimski športni dan. Vreme jim je bilo naklonjeno, saj je bil miren in lep sončen dan. Učenci so bili zelo navdušeni, povedali so:

Ajlina, 2. a: “Všeč mi je bilo, ko smo se sankali. Ni mi bilo všeč, ko smo morali hodit v hrib. Meni je bilo mraz v roke. Zelo dober je bil hot – dog. Nismo uspeli narediti igluja. Imela sem se zelo lepo.”

“To je bil najlepši dan v življenju.”

Timon, 2. a: “Všeč mi je bilo, ko smo se kepali. Jaz se nisem nič sankal. S prijatelji smo zgradili velik zid. Drugi so se sankali. Na hribu smo zgradili tudi tobogan.”

Tibor, 2. b: “Všeč mi je bilo, ko smo naredili skupni iglu iz snega. Tudi po toboganu iz snega smo se spuščali. Za malico smo jedli hot-dog in pili topel čaj. Ni mi bilo všeč. ko nam je sošolec podiral iglu s palico.”

“Bil je prav super dan!”

Zoja, 2. a: “Zelo všeč mi je bilo, ko sem jedla sladkarije in pila čaj. Ko smo prispeli na Lokve, smo takoj začeli jest malico, imeli smo hot-dog. Ni mi bilo všeč, ko sem se sama sankala, zato ker me ni nihče držal.”

Žan, 2. b: “Všeč mi je bilo, ko smo delali iglu. Kopali smo velike kepe snega in jih pritrdili na iglu. Velike kepe smo tudi dali na sanke. Ni mi bilo všeč, da sta nam sošolca pobirala kocke igluja. To je bil najboljši šolski dan.”

Fotografirali: učiteljica Franja Simčič in učiteljica Mirjam Žnidarčič

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)