V torek, 6. 12. 2022, nas je v šolski avli čakalo posebno presenečenje. Avla je bila praznično okrašena z novoletnimi okraski in na sredini se je lesketala božična smrečica. Priredili so nam Miklavževo druženje.

Učenci od 1. do 5. razreda so v času podaljšanega bivanja skupaj z učiteljicami in s pomočjo prostovoljcev pridno izdelovali okraske, s katerimi je bila obogatena šolska avla in hodniki. Za pridno in ustvarjalno delo smo bili nagrajeni z druženjem v šolski avli, kjer nas je pričakala gospa pomočnica ravnatelja. Pozdravila nas je in se nam zahvalila za odlično opravljeno delo.

Sledil je ogled risanke Palčič, ki na njegovem potovanju sreča igrivega psa, pade v reko, pobegne iz labodjega gnezda in skoraj konča na ognju v kaminu, a na koncu mu le uspe vrniti se domov v družinsko drevo. Po zanimivi risanki smo imeli skupno malico in zadovoljni ter polni novih doživetji smo se odpravili v matične učilnice. Naš trud je bil bogato poplačan.

Vtisi učencev:

Melani, 3. B: “Risanka Palčič mi je bila zelo lepa. V šolski avli nas je bilo veliko, vsi učenci od 1. do 5. razreda. Zelo sem se zabavala.”

Nejc, 3. B: “Meni je bilo všeč, ko je bila pojedina. Najboljši so mi bili arašidi.”

Leon, 3. B: “Mi je bilo zelo všeč, ker je bilo veliko okraskov in je bila avla zelo lepo okrašena.”

Rok, 3. B: “Bila je zelo lepa risanka. Najbolj všeč mi je bilo, kadar je Palčič rekel: “Jaz sem Palčič, ne pa veja, rad bi šel v družinsko drevo.” Všeč mi je bilo, da je bil srečen konec.”

Fotografirala in zapisala: učiteljica Erika Grosar

(Skupno 236 obiskov, današnjih obiskov 1)