Najprej smo šli do Kekca, kjer smo pomalicali. Ustavili smo se pod Škabrijelom ter se malo odpočili. Med potjo smo videli srno. Bila je zelo lepa. (Lia, 2. B)

Všeč mi je bilo, ko smo se na Kekcu po malici igrali. Igrali smo se igro Toč, ti loviš! Pod Škabrijelom smo videli en potoček in smo se ob potočku malo igrali. Ko smo se vračali, sem padla. Bilo mi je všeč, ker sem dobila lekcijo, da po gozdu moraš hoditi pazljivo. (Mia, 2. B)

Tam nekje pod Škabrijelom smo videli nekaj paglavcev v eni vodi. Mi je bilo všeč, ker sem enega ujel v roko in ga spustil spet v svoj dom. Zanimivo mi je bilo, ker smo šli tako visoko. (Patrik, 2. B)

Začeli smo hoditi in sošolka je obupala že pri prvem vzponu. Hodili smo naprej. Na poti sem našla zanimiv kamen, ki se je bleščal. Kadar smo šli skozi podhod, je zelo odmevalo.  Na Kekcu smo imeli postanek. Tam smo se odpočili in pojedli malico. Med hojo je tudi sošolec našel izredno zanimiv kamenček. Športni dan mi je bil všeč, ker je bilo sončno vreme in sem se imela super. (Lea, 2. B)

 

 

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)