Najtežje mi je bilo prerezati žico. A na koncu mi je uspelo. Narejen svetilnik uporabljam doma kot za nočno lučko.

Svit, 4. a

Ob začetku pouka nam je učiteljica povedala, kaj moramo narediti. Imel sem težave, ker mi je matica padla po tleh. Ni mi je uspelo priviti nazaj. Vse sem hotel vreči v smeti. Ob malici sem razmišljal ali mi bo uspelo. Ob koncu pouka mi je le uspelo nekaj narediti.

Jan, 4. a

Ko smo delali stikalo, sem imel težave. Žičk nisem znal povezati. Vprašal sem Žigo G., povedal mi je , kaj moram narediti. Všeč mi je bilo, ko je žarnica prvič zažarela. Nato sem se  lotil svetilnika. Na koncu mi je izdelek le uspel. Doma se z igračo zelo zabavamo.

Janez, 4. a

20.3.2017 smo delali svetilnik. o sem hotel prerezati plastiko od žice, mi ni in ni šlo. Kmalu so mi počili živci. Potem pa nisem vedel, kaj bi naredil z železno palčko. Ugotovil sem, da je za stikalo, ker bi lahko speljal žice že iz žarnice. Ni mi svetilo, ker sem pozabil prerezati plastiko od žice. Tehniški dan mi je bil zelo všeč.

Jakob, 4. a

Ko smo imeli tehniški dan, je naš razred izdeloval svetilnik. Med izdelavo smo morali bakrenim žicam odrezati plastiko. Ker sem se malo igral,  so se mi žici velikokrat pretrgale, zato sem se razjezil in se usedel  na stol ter se poskušal umiriti. Ko je moja jeza popustila, sem vstal ter se lotil dela. Jaz sem bil z mojim končnim izdelkom zelo zadovoljen.

Luka, 4. a

20. 3. 2017 smo imeli tehnični dan. Ko sem rezal ovoj sem se mučil. Potem sem jih zavil okoli vijakov. Nato sem naredil luknjo v železno ploščico. V luknjo sem dal žebljiček. Okoli žebljička sem zavil žico. Žebljička sem zabil v pluto. Skupaj sem sklenil el. krog.

Domen, 4. a

Ko smo delali svetilnik, mi je žica ves čas ponagajala. Drugič mi tudi ni uspelo. Pravijo, da v tretje rado gre in res, v tretje se mi ni strgalo. Najboljše mi je bilo, ko sem svetilnik  končal in mi je svetil. Na začetku mi je matica odpadla, ker sem prevečkrat odvil vijak. Potem sem moral nazaj zaviti matico. A nas je učiteljic na začetku na to opozorila.

David, 4. a

 

 

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)