Februarja smo imeli 2. tehnični dan. Prvo šolsko uro nam je Tomaž Škrlj predstavil ure. Pokazal nam je tudi kako izdelati uro. Izdelaš jo tako: prvo narediš luknjo v škatlo, nato v luknjo vstaviš mehanizem, prvo nastaviš urni, potem pa minutni in nato še sekundni kazalec. Ura je narejena.

Matic S., 3. b

Tehnični dan z naslovom Ura smo imeli, 2. 2. 2017. Najprej nam je gospod Tomaž predstavil poklic urarja. Nato smo izdelovali ure. Izdelovanje mi je šlo dobro, ker sem imela primeren material. Izdelovali smo uro s kazalci in peščeno uro. Dan je bil zanimiv.

Julija, 3. b

En dan pred tehničnim dnem nam je učiteljica naročila, naj prinesemo:škatlo od sirčkov, plastenko, zdrob, zamašek in žebljiček. Izdelali smo: sončno uro, peščeno uro in uro s kazalci. Nato smo vse to napisali v zvezek. Učiteljica nam je dala za domačo nalogo, da narišemo ure.

Zara, 3. a

Na 2. tehničnem dnevu smo izdelovali ure. Naredili smo različne ure kot so: peščena ura in ura s kazalci. K nam je prišel gospod urar. Pokazal nam je različne stare in nove ure. Na koncu nam je Zana razdelila bonbone.  

Zoja, 3. c

Imeli  smo tehniški  dan na temo ura. Izdelovali  smo peščeno, stensko  in  sončno uro. Potem  smo vsi tretješolci zbrali v več namenski  učilnici, kjer nas je že čakal urar Tomaž. Predstavil nam je delo urarja in različne ure. Posebej zanimivo mi je bilo, ko je pred nami naredil uro z mehanizmom.

Aleks, 3. b

K nam je prišel urar. Pokazal nam je ure. Imel je starinske ure in novejše digitalne ure. Bil je zelo zanimiv dan, saj smo še sami izdelovali ure. Jeeeej! Uspelo mi je!

Ana, 3. c

Prvo šolsko uro nas je obiskal Tomaž Škrlj. Pokazal nam je različne ure in kako se naredi preprosto stensko uro. Moj prijatelj Matic Gorjan jo je že naredil. Po malici smo izdelali stensko uro, peščeno uro in sončno uro.

Tibor, 3. b

(Skupno 11 obiskov, današnjih obiskov 1)