Učenci 3. a razreda so v okviru projekta »Gradimo mostove med bregovi različnosti« obiskali OŠ Kozara v Novi Gorici.

Vtisi učencev:

Z mojimi sošolci smo obiskali OŠ Kozara. Tam smo se zabavali z otroki te šole. Razkazali so nam njihove učilnice. Najlepši prostor mi je bila senzorna soba. Tam je bilo veli čudovitih stvari. Najboljša stvar v tej sobi je bila vodna postelja.

Valentina

Meni je bila šola zelo všeč. Bili smo razdeljeni v štiri skupine in vsi smo imeli naloge. Najlepše mi je bilo v senzorni sobi. Jaz sem imel učiteljico Jasno. Obiskali smo knjižnico, telovadnico… To je najboljša šola, kar sem jih videl. In otroci so bili fajn.

Gojmir

Bili smo na OŠ Kozara. Tja hodijo otroci s posebnimi potrebami. Pripravili so nam zabavno igro. Bili smo po skupinah. Razkazali so nam učilnice. Hodili smo po raznih prostorih – učilnicah, ki so bili zelo zanimivi. Imeli so senzorno sobo. Meni je bila zelo všeč. Na koncu so nas pogostili s piškoti in zelo dobrim čajem.

Žan

Na OŠ Kozara v Novi Gorici smo se igrali kviz. V vsaki skupini smo bili mi in trije njihovi učenci. Razkazali so nam celo njihovo šolo. Vodila nas je učiteljica Maja.Vsi smo iskali sličice. Najbolj mi je bila všeč senzorna soba. Na koncu smo pili čaj in jedli piškote.

Maj

Najbolj mi je v spominu ostalo, ko smo se spoznali z osnovnošolci OŠ Kozara. Z učiteljico Jasno smo odšli v gospodinjsko učilnico. Razdeljeni smo bili v skupine. Vsaka skupina je dobila štiri naloge. Na koncu smo dobili čaj in piškote.

Gaja

Tam so bili učenci zelo prijazni. Igrali smo se kviz. Razkazali so nam njihovo šolo. Pili smo čaj in piškote. Skupaj smo se zabavali. Peljali smo se z dvigalom, ki ga imajo za otroke, ki ne morejo hoditi. Peljali smo se z avtobusom. Vračali smo se peš, ker je bilo zelo lepo vreme. Imela sem se zelo lepo.

Lili

Osnovna šola Kozara mi je bila zelo všeč. Lepo so nas sprejeli in skupaj smo se igrali zabavno igro. Najbolj mi je bila všeč senzorna soba. Tam je bila tudi gugalnica, na kateri smo se vrteli. Res mi je bilo zelo všeč.

Zana

Sprejeli so nas v jedilnici. Razkazali so nam celo šolo. Igrali smo se Lov za skritim zakladom. Do njih smo se peljali z avtobusom, nazaj pa smo se vrnili peš.

Maj M.

Šola mi je bila zelo všeč, saj smo imeli zelo dobre naloge. Vesela sem bila, ker smo hodili po učilnicah. Najbolj všeč mi je bila senzorna soba. V vsakem razredu so nam na naše geslo dali črko. Iz črk, ki smo jih dobili, smo sestavili poved. Učiteljice, ki so nam pomagale so bile zelo prijazne, saj niso nič kričale.

Pia

Bili smo na ogledu OŠ Kozara. Bilo je zares lepo. Imeli so senzorno sobo, ki je bila prečudovita. Igrali smo se igrice in si ogledovali razrede. Spoznali smo učence in veliko zanimivosti. Ogledali smo si telovadnico, knjižnico, učilnice… Lepo je bilo.

Diana

 

(Skupno 7 obiskov, današnjih obiskov 1)